logo

OM LENE'S GARAGEButik med unikke, up-cycled genbrugsmøbler,

lækker brugskunst og sjove loppefund

valgt med hjertet.


Projektopgaver udføres i eget værksted

(se mere under "Skal jeg male for dig")


Velkommen i Lene's Garage - en hyggelig lille butik og værksted, lige i kanten af smukke Marbæk Plantage ved Ho Bugt og det storeslåede Vesterhav.


Jeg up-cycler gamle møbler i mit eget værksted. Møblerne finder jeg på markeder eller i genbrugsbutikker rundt omkring. Jeg tager også gerne imod mine kunders egne møbler, hvis de ønsker det. Kig under fanen "Skal jeg male for dig" for at se eksempler på mine møbler og for mere information, hvis du har et møbel, du gerne vil have frisket op. 


I butikken finder du - udover mine up-cyclede møbler - også lækker brugskunst fra mærker som Chic Antique, Masala, Jeanne d'Arc Living, Danmarks Dufte, Aafod, Sköna Ting og mange andre. Her er alt fra vattæpper, stearinlys, sifoner, små-møbler i genbrugstræ, kurve, møbelknopper, plakater, håndcremer, maritime dekorationsting og meget andet. 


Sidst, men ikke mindst, så finder du også en masse skønne loppe- og genbrugsfund, som jeg finder på markeder både i ind- og udland, hos private sælgere og i de mange genbrugsbutikker i det ganske land. Jeg er altid på udkig efter noget sjovt og skævt, og jeg elsker at gå på markeder eller antikvitetsbutikker i udlandet, hvis jeg engang imellem rejser med min travle husbond - når vi altså ellers må rejse... 


I webshoppen kan du købe brugskunst (nye varer), loppefund og nogle små-møbler. Jeg pakker og sender til pakkeshop mandag, onsdag og fredag. Du kan også vælge at afhente din ordre ved butikken efter aftale. 


Ønsker du at købe et af mine møbler, men ikke har mulighed for at hente i butikken, så send mig en besked via mail eller messenger – jeg hjælper meget gerne med at arrangere levering – også på Sjælland, Fyn og andre brofaste øer. 

 Vi ses i butikken