logo

OM LENE'S GARAGEButik med renoverede genbrugsmøbler,

brugskunst og sjove loppefund valgt med hjertet.


Projektopgaver udføres i eget værksted

(se mere under "Skal jeg male for dig")


Velkommen i Lene's Garage - lige i kanten af smukke Marbæk Plantage ved Ho Bugt og det storeslåede Vesterhav. Oprindelig var butikken i vores garage, men jeg fandt hurtigt ud af at en åben garage havde sine udfordringer for både hvad jeg kunne have i butikken og hvornår den kunne være åben, så da sidste barn fløj fra reden, flyttede butikken ind i den gamle stald. Der er ikke meget stald længere, da den blev moderniseret samtidig med at hovedhuset blev bygget i 2010... så stald, garage - kært barn har mange navne... 


Jeg er vild med genbrug og sjove fund – og jeg hader at smide noget ud, hvis det kan reddes eller få et nyt formål. Jeg finder slidte/uønskede møbler i genbrugsbutikker, på loppemarkeder eller de sociale medier og giver dem nyt liv med maling og evt. et nyt betræk – eller “blot” en slibning og olie… Hvert møbel er unikt – du finder ikke det samme møbel nogen andre steder. Jeg maler primært med Annie Sloan Chalk Paint produkter, som jeg har brugt i mange år og stiftede bekendtskab med, da vi boede i England. På det seneste er jeg også begyndt at bruge Autentico, som også er en rigtig kvalitets kalkmaling. 


Butikken er fuld af mine renoverede genbrugsmøbler og skønne loppe- og genbrugsfund, som jeg finder på markeder i ind- og udland, hos private sælgere og i de mange genbrugsbutikker i det ganske land... Jeg er altid på udkig efter noget sjovt og skævt, og jeg elsker at gå på markeder eller antikvitetsbutikker i udlandet, når jeg rejser med min travle husbond. 


Jeg forhandler også nøje udvalgt brugskunst, som jeg har valgt fordi det  komplementerer resten af interiøret, min genbrugsfilosofi og/eller livet ved havet. I butikken kan du finde kurve, lys, sjove maritime ting, kropspleje, vattæpper, puder, møbelknopper og meget mere. 


Sidst, men ikke mindst, så sætter jeg også møbler i stand for andre, så hvis du har et møbel, som du kunne tænke dig at få frisket op, så kontakt mig gerne. Se mere under fanen "Skal jeg male for dig". 


Ønsker du at købe et af mine møbler, men ikke har mulighed for at hente i butikken, så send mig en besked via mail eller messenger – jeg hjælper meget gerne med at arrangere levering – også på Sjælland, Fyn og andre brofaste øer. 

 

Denne hjemmeside benytter cookies for at give dig den bedste oplevelse.

Ok