logo
logo

OM LENE'S GARAGEButik med renoverede møbler, lopper og genbrug

samt nøje udvalgt brugskunst.


Projektopgaver udføres i eget værksted

(se mere under "Skal jeg male for dig")


Velkommen i Lene's Garage - lige i kanten af smukke Marbæk Plantage ved Ho Bugt og det storeslåede Vesterhav. Oprindelig var butikken i vores garage, men jeg fandt hurtigt ud af at en åben garage satte store begrænsninger for både hvad jeg kunne have i butikken og hvornår den kunne være åben, så da børnene fløj fra reden, flyttede butikken ind i den gamle stald, som med tiden er blevet moderniseret til beboelse samtidig med at huset blev bygget. 


Butikken er fuld af mine renoverede møbler, sjove genbrugsting og lopperier.  Jeg sælger også nøje udvalgt brugskunst, som jeg selv har valgt fordi de komplementerer resten af interiøret og til livet ved havet. Endelig tager jeg spændende ting med hjem fra udlandet, når jeg ind imellem tager med min berejste husbond. Jeg elsker at gå på markeder eller antikvitetsbutikker i udlandet. Sidst, men ikke mindst, så sætter jeg også møbler i stand for andre, så hvis du har et møbel, som du kunne tænke dig at få frisket op, så kontakt mig gerne. 


Jeg er vild med genbrug og sjove fund – og jeg hader at smide noget ud, hvis det kan reddes eller få et nyt formål. Jeg finder slidte/uønskede møbler i genbrugsbutikker, på loppemarkeder eller de sociale medier og giver dem nyt liv med maling og evt. et nyt betræk – eller “blot” en slibning og olie… Hvert møbel er unikt – du finder ikke det samme møbel nogen andre steder. Jeg maler primært med Annie Sloan Chalk Paint produkter, som jeg har brugt i mange år og stiftede bekendtskab med, da vi boede i England.


Ønsker du at købe et af mine møbler, men ikke har mulighed for at hente i butikken, så send mig en besked via mail eller messenger – jeg hjælper meget gerne med at arrangere levering – også på Sjælland, Fyn og andre brofaste øer. 

 

logo

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

FØLG OS

VI ACCEPTERER

Denne hjemmeside benytter cookies for at give dig den bedste oplevelse.

Ok