Inspiration til maling af dit eget møbel

Før og efter billeder

 

Velkommen til min inspirationside med før- og efterbilleder af kalkmalede møbler, der er blevet forvandlet med professionel møbelrenovering. Her finder du et væld af fantastiske transformationer, der viser forvandlingen og skønheden ved møbelmaling. Uanset om du leder efter ideer til at genopfriske dine egne møbler eller ønsker at få professionel hjælp med møbelrenovation, så er du kommet til det rette sted. Tag et kig på mine imponerende møbelmalingstransformationer nedenfor. 

 

Jeg bruger altid tid med kunden, så vi sammen kan finde ud af, hvordan møblet bedst får et nyt look så det passer ind i netop din indretning. 

 

Møblerne er malet med kalkmaling fra hhv. Annie Sloan Chalk Paint (ASCP) og Autentico Versante (AV). 

 

Er du klar til at få dit eget møbel kalkmalet?

 

Kontakt mig her for mere information. 

 


 

Vitrineskab med to skuffer 

Et trist gulnet fyrretræsvitrineskab fik et make-over med sort maling i farven Nocturnal fra Autentico Versante. Den sorte farve har efterfølgende fået lak, da det gør det en smule nemmere at holde pæn. 

 

Indeni er vitrineskabet malet i en lys farve som er skabt af flere forskellige rester fra Autentico Versante. 

 

Skufferne er fuldt stencileret i den lyse farve, ligesom de også er malet lyse indeni. Skufferne har også fået naturlig kort på bunden. Grebene er nye. 

 

Vitrineskab med to skuffer og mønster på skufferne


 

Høj kommode med stencileringer 

En trist og meget slidt - men virkelig anvendelig - kommode fik en opfriskning med farven Duck Egg Blue fra ASCP. Skufferne er fuldt stencileret i farven Old White også fra ASCP. Møblet har efterfølgende fået lak. 

Skufferne er malet Duck Egg Blue indeni og har fået lækkert kvalitetstapet i bunden. Prikken over i'et er de smukke messinggreb som giver et sofistikeret look. 

Efter en omhyggelig og professionel håndmaling har denne kommode fået nyt liv. Det er blevet forvandlet med en frisk, lys farve og en glat og holdbar overflade. Nu stråler det af elegance og passer perfekt ind i ethvert moderne interiør.

 

Høj kommode med 6 skuffer og mønster af stencil på skufferne


 

Børnestole med dinosaurer

De her høje børnestole har jeg malet før. Men nu var de simpelthen bare blevet slidt - meget slidt endda... Så de fik endnu engang en tur i værkstedet. 

Stolene blev limet og strammet op. De blev slebet ned og malet helt hvide i farven Huil de Noix fra Autentico Versante. Der kom et par stencils af dinosauer silhouetter på dem begge. Stolene fik en efterbehandling med lak for at gøre dem stærkere. 

 

Børnestole med dinoer


 

Vitrineskab med enkel skuffe 

Skønt retro vitrineskab i fyrretræ - super anvendeligt men også lidt kedeligt i det gulnede træ. Nu i ny frisk version i farven Mauve Faux fra Autentico Versante - og med kontrast farve indeni i farven Cotton også fra Autentico Versante. 

Kunden ville gerne have den matte finish, og det er lige det som Autentico Versante kan, da den ikke skal efterbehandles. Grebene er nye og der er naturlig kork i bunden af skuffen.

 

Vitrineskab med enkel skuffe


 

Teak with a twist - kommode

Kommode i teak finér var meget slidt, så den fik et total møbelmakeover.

Siderne og fronten af kommoden er malet sort i Athenian Black fra ASCP, som efterfølgende har fået lak. 

Skufferne er fuldt stencileret med sort maling og er efterfølgende behandlet med brun voks for at give dybde og hærde malingen.

Der er nye greb. Nøglehulspladerne er frisket op med spray maling. Skufferne er malet sort indeni og har fået lækkert kvalitetstapet i bunden. Toppen af møblet er slebet ned og har fået teakolie. Efter vores malingstjenester fremstår kommoden som ny med en elegant og moderne finish. 

Teak with a twist - kommode


 

Massiv egetræsskænk med glaslåger

Dette store smukke møbel stod oprindelig i kundens barndomshjem og har stor affektionsværdi - men det passede slet ikke ind i stilen. En stor forvandling med maling i farven Country Beige, som er mere grønlig end beige....

Min modige kunde valgte en dristig kontrast farve til indersiden af møblet: Narang - som er knald-orange.

Efter den omhyggelige malingstransformation er skænken nu et centralt element i indretningen med sin smukke farve og tilføjet håndmalede detaljer for at give den et unikt og personligt præg.

Kunden valgte selv at sætte nye greb på møblet. 

Skænk i massiv egetræ med barskab og skydelåger


 

Væghængt vitrineskab med kontrast

Skønt tudsegammelt væghængt vitrineskab med historie. Kunden fandt det gamle skab i kælderen i huset, som de har overtaget efter noget familie. Hun kunne straks se potentiale i skabet, der godt nok var temmelig medtaget. 

Kunden var inspireret af et køkkenbrand som bruger kontrast i deres design. Her er så resultatet i farverne Dune og Crete fra Autentico Versante. Efter min møbelmalingstjeneste er skabet blevet forvandlet til et luksuriøst møbelstykke. 

Der er nyt greb, beslag, nøgle osv. på skabet. 

 

Væghængt vitrineskab med kontrast farve inspireret af stilleben


 

Sminkemøbel med vippespejl 

Super sødt lille sminkemøbel med vippespejl og skuffe. Den fik lidt power i farven Crete fra Autentico Versante. 

Skuffen fik stencils og blev malet hvid indeni. 

Møblet har efterfølgende fået lak. 

Måske du kan finde den kommode, der passer til nedenfor.

 

Sminkemøbel med vippespejl


 

Servantemøbel med hylde

Den grund, som jeg oftest hører fra kunder, der ønsker deres møbel malet, er "jeg kan ikke holde det gulnede træ ud".

Det er der jo heldigvis råd for. 

Her et skønt servantemøbel i en ny udgave forvandlet med maling i tre forskellige farver - alle fra ASCP. Møblet har fået en lille smule patina. Grebet er nyt og der er kvalitetstapet i bunden af skuffen. Den lille stencil af en krabbe er blot et sjovt lille indslag. 

Servante møbel med hylde


 

Sengebord med skuffe

Et par sengeborde til en kundes gæsteværelse. Frisket op med maling i farven Huile de Noix, som er en kølig hvid og skuffe i farven Dried Moss. 

Greb er nye og der er malet inde i skufferne. Nedenfor kan du se resten af møblerne til gæsteværelset. 

Sengebord med skuffe


 

Teak kommode på film  

Jeg købte denne meget forhutlede teak kommode udelukkende med mit hjerte.... Efter et stort arbejde med at rense, slibe, male og smøre møblet kom det til at fremstå som et ganske nyt møbel i tidløst design. 

Selve møblet er malet sort med Athenian Black fra ASCP og har fået lak. Skufferne og benene er slebet helt ned og har fået teak olie. Grebene er nye og der er malet inde i skufferne. 

Unikke håndmalede genbrugsmøbler i høj kvalitet. 

Møblet endte på et filmset. 

 

Teak kommode i ny stil


 

Fra skrot til flot - kommode og makeup spejl

Skøn gammel kommode - desværre med bl.a. to løse ben samt et flot makeup møbel med vippespejl. 

Jeg har malet flere ting for denne kunde, og disse møbler skulle stå i gæsteværelset. 

Kommoden blev lappet sammen og blev malet hvid fra top til tå. Skufferne blev malet i farven Dried Moss fra Autentico Versante. Vippespejlet blev også malet hvidt, og ligesom skufferne på kommoden blev også den lille skuffe på spejlet malet i Dried Moss. 

Kunden ønskede sig lidt sommerfugle på møblerne, så det fik hun selvfølgelig. 

Fra skrot til flot - kommode og makeup spejl


 

Rü-an-Fischer skab i ny stil

Jeg kan nu sige, at jeg har malet et helt hus! Dette fantastiske møbel fra Rü-an-Fischer er faktisk et skab. Ejeren var blevet træt af det mørke træ og ønskede skabet malet i farverne som et hus på Christianshavn. Jo, det gjorde lidt ondt i mit hjerte at male huset - meeen det er jo mit job, så gang i penslerne!

Håndmalede møbler finder du i Lene's Garage. 

Ru-an-fisher skab malet i Christianshavn farver


 

Væghængt vitrineskab med nyt glas

Dette møbel fandt jeg for en kunde, som manglede et lille skab i sit sommerhus. 

Skabet blev malet i en flot lys farve, som jeg blandede af Cotton og en rest af hvid. Glasset blev skiftet ud fra det oprindelige røgfarvede glas til klart glas. 

Der var små bitte fødder på det oprindelige skab - så den ene fod blev brugt til greb. Der kom også nye beslag bagpå skabet så det blev nemmere at hænge op. 

Væghængt vitrineskab med glas


 

Hurtigt make-over af sengebord

Et par fine små kommoder blev forvandlet med maling. Disse små møbler kan købes for en slik i de fleste genbrugsforretninger. Her blev et par forvandlet med maling i varme jordfarver. 

Grebene blev skiftet ud med stilfulde messinggreb. 

Der er iøvrigt naturlig kork i bunden af skufferne. 

 

Sengebord i varm jordfarve og med messing greb


 

Skab og skammel 

Et flot og meget anvendelig skab samt en skammel med svungne ben og et lidt trist bræt at sidde på. Hurtigt opdateret med en omgang maling i farven Mimosa fra Autentico Versante. 

Skammelen fik desuden lidt polstring og betræk. 

 

Skab og skammel i Mimosa og nyt betræk


 

Malet billedramme

Jeg plejer at sige, at jeg kan malet på næsten alt.... så en kunde kom med dette skønne billede i en mørk ramme. Hun elsker billedet - men rammen.... Så den fik en opfrisker med hvid maling - og sikke en forskel.

 

Mørk billederamme opfrisket med lys maling - nyt udtryk


 

Sæbebehandlede egetræsmøbler

Nogle gange har man bare rigtig solide kvalitetsmøbler - men man orker bare ikke at skulle behandle det sarte møbel med sæbe gang på gang. Her fik kunden malet både en stor skænk, et tv-møbel og et rundt bord i farven Cotton fra Autentico Versante. Hun ønskede en lidt blank overflade, så det hele blev efterbehandlet med lak. Nemt og let at passe.

Sæbebehandlede egetræsmøbler make-over


 

Et par barstole i ny blød nuance 

Der var godt nok smæk på farven på de flotte kvalitets barstole - måske lige en kende for meget for ejeren. 

Stolene blev malet i farven Cotton fra Autentico Versante. Stellet fik lov at stå i sin oprindelige form.

Stolene bruges meget, så derfor valgte vi at give dem lak for at øge holdbarheden - og give dem et smukt let blankt look. 

 

Barstole i ny blød farve


 

Mediemøbel i stilfuld sort

Her er et skønt gammelt møbel, som en kunde havde fundet i en genbrugsforretning. Hun vidste at det var lige det møbel hun søgte - men det skulle blot have et helt andet udtryk og været sort! 

Sammen fandt vi frem til at give møbelt en lækkert kontrast inde bag glaslågen. Det gav møblet en lethed som ellers ikke ville være kommet frem i alt det sorte. 

Møblet er efterbehandlet med lak. Greb er originalt. 

Medie møbel fra fyrretræ til stilfuldt sort


 

Entre-sæt i ny frisk stil

Tiden var løbet fra det ellers fine gamle entre-sæt med den to benede kommode og spejl med krummelurer. 

Sættet blev forvandlet med en frisk sat gul farve fra Autentico Versante. Farven hedder Mimosa. 

Grebene blev pudset op og genbrugt. 

Møblet fik lov at stå i sin flotte matte udgave. 

Entresæt med kommode og spejl renoveret med maling i farven Mimosa


 

Gammel københavner hylde

Skøn gammel københavner hylde i et nyt look med maling i farven Loft fra Autentico Versante. 

Hylden er ikke efterbehandlet og er derfor flot mat. 

Der kom forstærkende beslag bagpå hylden - så kan den klare mange år endnu. 

Den øverste hylde buer let - charme for et gammelt møbel.

Københavner hylde i opdateret look i farven Loft fra Autentico Versante


 

Gammel kommode i fyrretræ

Møblet blev malet i farven Crete (AV) og fik fuld stencilering på alle skuffer.

Skufferne er malet hvide indeni.

Nøglehulsbeslagene er skiftet ud, mens grebene er originale. 

Hele møblet har efterfølgende fået halvblank lak.

 

Kommode med stencils på skufferne


 

Børnesæt med sofa, stol og bord

Charmerende mini sæt til børn - men svært medtaget da det kom til mit værksted.

Møblerne blev malet i French Linen (ASCP) og stoffet på sofaen og stolene blev malet (!) i farven Navy Blue.

Alt har efterfølgende fået voks: træværket klar voks og det malede stof en indfarvet voks til at fordybe den blå farve. Efter min professionelle møbelmaling vil det fine sæt gøre ethvert børneværelse til en drøm. 

 

Børnemøbler malet med French Linen og Navy Blue (ASCP)


 

Klaverbænk

Den fine gamle klaverbænk skulle først limes og sømmes så den kunne holde sammen. 

Møblet blev malet i farven Navy Blue (ASCP) og fik efterfølgende indfarvet voks til at fordybe den blå farve. 

Stolen fik også nyt fint stribet stof og afsluttet med sandfarvet bånd. 

Efter omhyggeligt arbejde er den blevet omdannet til et æstetisk mesterværk. Med en smuk farve og en fejlfri finish er stolen nu et iøjnefaldende element, der tilføjer stil og personlighed til ethvert rum.

 

 

Klaverbaenk i Navy Blue med stribet stof


 

Kommode med læderhåndtag 

En helt klassisk kommode i fyrretræ med kraftige læderbeklædte greb. 

Selve møblet blev malet hvidt i farven Ivory (AV) og fik et enkelt lag halvblank lak. 

Skufferne blev malet i en lysebrun farve og fik efterfølgende både klar og mørk voks for at give et rustikt farvespil. 

Lædergrebene fik klar læderfedt. 

 

Renoveret fyrretraes-kommode med laeder haandtag


 

Barskab med bakke 

Et skønt svungen barbord med bakke på toppen. 

Barskabet blev forsigtigt skilt ad så de små ruder kunne renses og der blev malet i mellemrummet. Tidskrævende process. 

Møblet blev malet i farven Original (ASCP). Efterfølgende fik det klar voks og blev patineret (slidt) med fint sandpapir.

Greb og lukkemekanisme blev skiftet ud. 

 

Barskab med bakke


 

Skænk/købmandsdisk

Endnu et helt klassisk fyrretræsmøbel: købmandsdisk, skænk, kommode - kært barn har mange navne. 

Selve møblet blev malet i farven Clay (AV) mens skuffer og låger fik farven Cotton (AV). Ingen efterbehandling, så møblet har en mat overflade. Toppladen blev malet med en helblank rest fra Junker's. 

Skuffegrebene er apotekergreb i patineret messing og så fandt jeg et par matchende greb til lågerne. 

 

Koebmandsdisk - skaenk med skuffer og skabe


 

Telefonbænk 

Skønt gammelt møbel fra dengang man ikke kunne gå rundt og tale i telefon - men tiden var løbet fra møblet. 

Telefonbænken blev malet i farven Ivory (AV) og skufferne i farven Code Blue (AV) - og med en lille stencil på hver skuffe. Indeni er møblet også malet hvidt. Alt har efterfølgende fået halvblank lak. 

Sædet har fået nyt betræk og grebene er skiftet ud. 

 

Renoveret telefonbaenk I beach style med stribet stof


 

Antikt skrivebord 

Et virkelig smukt gammelt møbel, som havde stået i en støvet stald alt for længe. 

Møblet blev malet i farven Aubusson Blue (ASCP). Bordplade og skuffer blev slebet godt ned og fik en behandling med mørk bordpladeolie. 

Skufferne fik tykt kvalitetstapet i bunden, så man ikke kunne se alle de gamle mærker.

Grebene blev skiftet ud med tilsvarende greb. 

Så efter en kærlig håndmaling har skrivebordet fået en helt ny karakter. Med en trendy farve og en strålende finish er det blevet forvandlet til et centralt samtaleemne i ethvert hjem.

 

Antikt skrivebord malet i Aubusson Blue og med raa bordplade


 

Skab (med tilhørende vitrine) 

Et ældre men fint møbelsæt bestående af skab og vitrine - begge til ophæng. Møblerne skiftede generation og dermed så sandelig også udtryk. Ikke for de farveforskrækkede - men wow for et udtryk! 

Møblerne blev malet helt hvide indeni og farven udenpå, den hedder Red Stripe (AV). Perfekt match til rammen omkring Dirch Passer. Unikke håndmalede genbrugsmøbler. 

 

Vaeghaengt skab malet i Red Stripe


 

Tobaksskab 

Charmerende tobaksskab i almuefarver. 

Møblet blev malet i farven Cotton (AV) både indeni og udenpå. 

Grebene og nøglen blev renset og poleret flot op. 

Nu passer møblet ind i kundens naturfarvede interiør. 

 

Tobaksskab malet i Cotton


 

Konsolbord med hylde  

Hvidt går nok aldrig af mode, men det kan også virker lidt sterilt. 

Dette Ikea konsolbord blev malet i farven French Linen (ASCP) og fik efterfølgende klar voks. 

Toppen fik endvidere også både mørk og sort voks til at give farvespil. 

Skufferne blev stencilerede, fik nye greb og lækkert kvalitetstapet i bunden. 

 

Konsolbord med hylde malet i brunlige nuancer


 

Bord med hollandske kakler

Et virkelig fint men meget slidt lille bord. 

Stellet blev malet i farven Sailors Blue (AV). 

Trærammen omkring kaklerne blev slebet ned og fik hvid bordpladeolie. 

De smukke hollandske kakler blev blot renset da de var i god stand. 

 

 

Sidebord i massiv eg med hollandske kakler


 

Sengebord med smedejernsben

Et par flotte sengebord i hårdttræ og med ben i sort smedejern blev lidt lettere at se på, da de blev malet i farven Troubled Water (AV).

Skufferne var rigtig fine indeni, så der blev ikke gjort noget der. 

Grebene er nye og matcher benene. 

Der findes en makker som blot har en smule forskellige ben og greb, så sættet nemt kan bruges som et par eller to separate sengeborde. 

 

 

Sengeborde i haardttrae med smedejernsben - malet i Troubled Water


 

Konsolbord 

Praktisk og helt almindeligt konsolbord fra Ikea skiftede stil da det blev malet i den flotte mørkegrønne farve Amsterdam Green (ASCP). 

Her fik stencileringen altså frit løb. Der er stencils både på skufferne, på siden af møblet og over hele bordpladen. Et tidskrævende projekt, men stor wow-effekt efterfølgende. 

Skufferne har desuden lækkert tapet i bunden og nye greb. 

Møblet har fået halvblank lak efterfølgende. 

 

Konsolbord i Amsterdam Green med masser af stencils


 

Trebenet sidebord 

Et fint lille bord på tre ben blev forvandlet med maling i farven Duck Egg Blue (ASCP) og en stor stencil på toppen i farven French Linen (ASCP). 

Møblet er efterbehandlet med klar voks. 

 

Trebenet sidebord malet i Duck Egg Blue


 

Halvborde

Et par flotte halvborde fik et delikat let udtryk i farven Ivory (AV). 

Bordene er næsten identiske. 

 

 

Et par matchende halv-borde malet i Ivory


 

Optikerens skuffemøbel 

Flot gammelt møbel fra en optiker. Det har sikkert indeholdt brilleglas eller små dimser - der var skrevet overalt indeni - det fik selvfølgelig lov at blive, for det er da sjæl! 

Møblet blev malet udenpå i farven Old White (ASCP) og skufferne blev malet i farven Honfleur (ASCP). Afslutning med klar voks. Et unikt håndmalet genbrugsmøbel. 

 

Renoveret skuffemoebel fra gammel optiker


 

Sidebord 

Gammelt slidt egetræsbord fik en ansigtsløftning med en helt ny kalkmaling, som jeg skulle teste. 

Bordet er malet i farven Helsingør. 

 

 

Lille sidebord i massiv eg malet med blaa Helsingoer


 

Mormor's vitrineskab 

Et godt kvalitetsmøbel, men bare den helt forkerte stil. Mormor's gamle vitrineskab skulle flyttes ind i barnebarnets fine første-lejlighed. 

Møblet blev gjort nutidigt og let med maling i farven Paris Grey (ASCP) udenpå og indeni blev det malet i farven Pure (ASCP). 

Lyst og lækkert. 

 

Mormors gamle vitrine malet i Paris Grey


 

Kommode med nuancerende skuffer 

Et smukt men gammeldags møbel blev forvandlet med maling i farven Old White (ASCP). 

Skufferne blev malet i nuancerende farver fra den mørke French Linen til den lyse Country Grey - og i midten en blanding af de to (ASCP). 

Nye enkle hvide greb fuldender det friske look. 

 

Renoveret kommode med nuancerende skuffer malet i Autentico Versante


 

Sybord med skuffer og opbevaring

Helt fantastisk lille møbel med masser af skuffer og et stort opbevaringsrum under skufferne. 

Sybordet blev malet udvendig med farven Original (ASCP). 

Nyt greb i mat sort metal - så nøglen blev spraymalet sort. 

Det fantastiske Toile de Jouy stof er bare prikken over i'et. 

 

Sybord med mange skuffer og opbevaringsrum. Malet og betrukket med Toile de Jouy stof.


 

Skænk med kontrastfarve

En kæmpe skænk med smukt kontrastindlæg - flot møbel, men lidt tungt i alle de mørker farver. 

Møblet blev malet i farven Ivory (AV). Det flotte indlæg fik lov at bevare sin oprindelige farve. 

Efterfølgende malede jeg et matchende skab til kunden. 

 

Stor gammel skaenk malet i Ivory med kontrast af raat trae


 

Teak sofabord med plader

Sådan et fint retromøbel, men desværre virkelig medtaget, så forskellen mellem den faste bordplade og de to udtræksplader var slående. 

Bordet blev forandret ved først at male bordpladen i farven Honfleur (ASCP) og derefter male det med en meget fortyndet lys maling (her Original fra ASCP) for til slut at 'trække' den hvide maling af inden den tørrer.

Stort arbejde men en fantastisk effekt. Afsluttet med klar lak. 

Resten af bordet blev renset og fik ren linolie. 

 

Renoveret teakbord malet i vandteknik


 

Matchende sengeborde 

Et par gode gamle sengeborde i fyrretræ - de er ikke så svære at finde i genbrugsforretningerne. 

Disse to blev forvandlet med maling i farven Old White (ASCP). 

På toppen af bordpladerne er der kommet en stencil af en lotusblomst malet i farven French Linen (ASCP). 

Bordene har efterfølgende fået hvid voks. 

 

 

Sengebordssaet i fyrretræ malet i Ivory og med stencil paa toppen


 

Engelsk drumtable 

Et smukt gammelt møbel med to hemmelige skuffer, hvis man kan finde dem... 

Hele bordet blev malet i den fantastiske koboltblå farve Napoleonic Blue (ASCP). 

På toppen kom en stor stencil af et kompas malet i farven Louis Blue (ASCP). 

Bordet blev "tilfældigt" dekoreret med bladguld og grebene fik guldvoks. 

 

Engelske drum table malet i Napoleonic Blue med detaljer af bladguld


 

Sofabord med hylde og skuffer 

Dette gamle møbel blev faktisk malet af to omgange. Første gang blev det sat til salg i butikken - og en kunde faldt for det, men farverne passede ikke ind i hendes interiør. 

Bordet blev så malet i farven Athenian Black og fik afslutningsvis et lag klar halvblank lak. 

Grebene er originale men pudset flot op. 

Enkelt og stilrent. 

 

Sofabord med skuffer og hylde malet sort i Athenian Black


 

Skabsmøbel 

Et klassisk fyrretræsmøbel med to skabslåger og to skuffer. 

Møblet var helt forandret efter at blive malet i farven Sailors Blue (AV) og efterfulgt af et enkelt lag klar lak. 

Skufferne blev malet i en kontrastfarve, som hedder Pavot Blue (AV).

Grebene blev skiftet ud, men da de var lige lyse nok fik de en lille 'børstning' af den mørkeblå farve. 

 

Skabsmoebel i fyrretrae - malet i Sailors Blue og skuffer malet i Pavot Blue


 

Spansk skrivepult 

Gammel skrivepult fra Spanien. Det havde set bedre dag - men sikkert også oplevet en masse... 

Det fik lidt små reparationer og så blev det malet i farven Paris Grey (ASCP) efterfulgt af klar voks. 

Bordpladen og skufferne blev malet i en rest af Junkers. 

Grebene blev lakeret med hammerlak. 

 

Spansk skrivepult med hylde og skuffer malet i Paris Grey


 

Væghængt vitrineskab

Smukt gammelt vitrineskab blev forandret med maling i farven Paris Grey (ASCP) og efterfølgende klar voks. 

 

Vaeghaengt vitrineskab malet i Paris Grey


 

Trip Trap stol 

En slidt Trip Trap stol fik et løft med maling i farven Pure (ASCP) og efterfølgende halvblank lak. 

 

Renoveret Trip Trap stol malet i hvid


 

Vil du se mere? Klik her for at se endnu flere billeder....