Om Lene's Garage

 

Velkommen i Lene's Garage - min hyggelige lille butik og tilhørende værksted, lige i kanten af smukke Marbæk Plantage ved Ho Bugt og det storeslåede Vesterhav. 

 

I butikken finder du - udover mine up-cyclede møbler - også lækker brugskunst fra mærker som Chic Antique, Masala, Danmarks Dufte, Byliving Copenhagen, Sköna Ting, Piffany og mange andre. Her er alt fra vattæpper, stearinlys, sifoner, LED-lys, små-møbler i genbrugstræ, kurve, møbelknopper, plakater, håndcremer, maritim interiør og meget andet. 

 

Sidst, men ikke mindst, så finder du også en masse skønne loppe- og genbrugsfund, som jeg finder på markeder både i ind- og udland, hos private sælgere og i de mange genbrugsbutikker i det ganske land. Jeg er altid på udkig efter noget sjovt og skævt, og jeg elsker at gå på markeder eller antikvitetsbutikker i udlandet. 

 

Jeg opkøber IKKE dødsboer, men kan henvise til gode folk. 

Vintage loppefund, renoverede moebler og brugskunst i butikken

 

 

Renoveret kommode i hvid med musselmalet stencils

Jeg up-cycler gamle møbler i mit eget værksted. Møblerne finder jeg på markeder eller i genbrugsbutikker rundt omkring. Jeg tager også gerne imod mine kunders egne møbler, hvis de ønsker det. Kig under fanen "Jeg kan male for dig" for at se eksempler på mine møbler og for mere information, hvis du har et møbel, du gerne vil have frisket op. 

 

Ønsker du at købe et større møble, men ikke har mulighed for at hente i butikken, så send mig en besked via email – jeg hjælper meget gerne med at arrangere levering – også på Sjælland, Fyn og andre brofaste øer. 

 

Klik her eller på billedet for inspiration.