Om Lene's Garage

 

UNDER OPDATERING 

 

Velkommen til Lene's Garage - min hyggelige lille butik og eget tilhørende værksted, lige i kanten af smukke Marbæk Plantage ved Ho Bugt og det storeslåede Vesterhav. Vi er en unik butik, der tilbyder en spændende blanding af renoverede genbrugsmøbler, vintage loppefund og nye brugskunstgenstande til at forvandle dit hjem.

 

Udover at være en passioneret møbelmaler og skaber af unikke møbler er jeg samtidig også dedikeret til at finde sjove og anderledes objekter med historie og karakter. Derfor har jeg nøje udvalgt en række vintage loppefund, der emmer af autenticitet og charme. Disse unikke fund spænder fra eksepelvis vintage karafler og dekorative keramik til nostalgiske retro elementer, der kan tilføje en ekstra dimension til dit hjem. Mine fund kommer fra markeder både i ind- og udland, private sælgere eller fra de mange genbrugsbutikker i det ganske land. Jeg er altid på udkig efter noget sjovt og skævt, og jeg elsker at gå på markeder eller antikvitetsbutikker i udlandet.

 

Udover vores udvalg af vintage loppefund tilbyder Lenes Garage også nye brugskunstgenstande fra nøje udvalgte leverandører som Chic Antique, Columbine, Bloomingville, Aafod, Masala og Byliving Copenhagen m.fl. Alle varer er omhyggeligt udvalgt for deres kvalitet, design og evne til at tilføje en moderne og stilfuld touch til dit hjem. Vores sortiment af brugskunst inkluderer alt fra dekorative genstande som nips, lysestager, plakater og belysning til tekstiler, vattæpper, puder, kurve og meget mere. 

 

Uanset om du søger en ægte vintage skat med historie eller et nyt brugskunstgenstand med moderne stil, kan du finde det hos Lenes Garage. Jeg stræber altid efter at skabe en unik og inspirerende butik, hvor du kan finde en perfekt blanding af vintage charme og moderne æstetik.

 

Besøg Lenes Garage i dag og udforsk vores spændende sortiment af både malede møbler, vintage loppefund og nye brugskunstgenstande. Skab et hjem, der er fyldt med karakter, stil og personlighed.

 

Vintage loppefund, renoverede moebler og brugskunst i butikken

 

 

Renoveret kommode i hvid med musselmalet stencils

Jeg up-cycler gamle møbler i mit eget værksted. Møblerne finder jeg på markeder eller i genbrugsbutikker rundt omkring. Jeg tager også gerne imod mine kunders egne møbler, hvis de ønsker det. Kig under fanen "Jeg kan male for dig" for at se eksempler på mine møbler og for mere information, hvis du har et møbel, du gerne vil have frisket op. 

 

Ønsker du at købe et større møble, men ikke har mulighed for at hente i butikken, så send mig en besked via email – jeg hjælper meget gerne med at arrangere levering – også på Sjælland, Fyn og andre brofaste øer. 

 

Klik her eller på billedet for inspiration.