logo

Skal jeg male for dig? 

Jeg har "malet på møbler" i mere end 10 år - de sidste tre år professionelt. Jeg finder slidte/uønskede møbler i genbrugsbutikker, på loppemarkeder og hos private - ligesom jeg også gerne tager imod mine kunders egne møbler, hvis de ønsker en opdatering eller nyt look. Jeg giver møblerne nyt liv med maling, slibning, olie, nyt betræk, nye ben eller hvad der nu skal til for at opnå min ide - eller kundens ønske.


Jeg maler primært med Annie Sloan Chalk Paint produkter, som jeg har arbejdet med i mange år og som jeg stiftede bekendtskab med, da vi boede i England, hvor jeg fandt min passion for at up-cycle møbler. På det seneste er jeg også begyndt at bruge Autentico, som også er en rigtig god kvalitets-kalkmaling.


Har du et møbel, som du ikke længere er rigtig glad for - eller har du fundet et fedt møbel i genbrugen, men det mangler bare den rigtige farve -  så lad os se på det sammen. Jeg kan male møblet for dig, og du kan finde nye greb osv.


Hvis du står og mangler et møbel et sted i dit hjem, sommerhus eller kolonihavehus, så vil jeg opfordre dig til at tjekke den lokale genbrugsbutik. Vi smider alt for mange gode ting ud, som sagtens kan finde ny brug. Jeg leder gerne for dig, hvis du ikke selv har tid eller mulighed. Jeg har et lille lager af ufærdige møbler, som du er velkommen til at kigge på. 


Nedenfor kan du se eksempler på før og efter. Klik på knappen nederstfor at se endnu flere inspirationsbilleder. 


Det tager typisk omkring 2 uger at få malet et møbel. 


Husk at aftale tid på forhånd. Jeg har desværre ikke plads til at opbevare møbler i længere tid. 


Pris efter aftale. Husk...


Jeg maler til indedørsbrug - og

selvom jeg elsker at male, så er det altså kun møbler.

Ingen vægge eller plankeværker.