Maling af møbler - jeg kan male for dig

 

Mangler du tid eller overskud til at gå igang med at male et møbel? Måske har du et møbel, som du ikke længere er rigtig glad for - eller har du fundet et fedt møbel i genbrugen, men det mangler bare lige den rigtige farve, så lad os se på det sammen. Jeg kan male møblet for dig, så det passer lige ind i din stil. Du kan også vælge nye greb hos mig.

 

Jeg maler primært med kalkmaling enten fra Autentico Versante eller Annie Sloan Chalk Paint. Autentico Versante skal ikke efterbehandles, så møblet får et lækkert mat look. Annie Sloan Chalk Paint skal efterbehandles med voks. Det er også muligt at lakere møblet eller patinere det på forskellig måde. Alt sammen noget vi aftaler sammen inden jeg går igang. Der er over hundrede forskellige farver at vælge imellem. 

 

Det tager typisk 2-3 uger at få malet et møbel. Det er nødvendigt at aftale tid på forhånd, da jeg har begrænset opbevaringsplads og derfor ikke kan opbevare møbler i længere tid.

 

Pris efter aftale. 

 

Evt. afhentning og tilbagelevering af møblet kan arrangeres.

 

KLIK HER FOR FØR/EFTER BILLEDER

Gammelt engelsk skab renoveret med mailing og voks

 

 

Lidt om mig 

Jeg har "malet på møbler" i mere end 10 år - og siden 2018 har jeg malet professionelt. Jeg finder slidte/uønskede møbler i genbrugsbutikker, på loppemarkeder og hos private - ligesom jeg også gerne tager imod mine kunders egne møbler, hvis de ønsker en opdatering eller nyt look. Jeg giver møblerne nyt liv med maling, slibning, olie, nyt betræk, nye ben eller hvad der nu skal til for at opnå min ide - eller kundens ønske.

 

Jeg startede med at male med Annie Sloan Chalk Paint produkter, som jeg stiftede bekendtskab med, da vi boede i England, hvor jeg fandt min passion for at up-cycle møbler. De seneste par år er jeg også begyndt at bruge Autentico Versante kalkmaling, som også er en rigtig god kvalitets-kalkmaling. Jeg vælger maling alt efter hvilket et udtryk, jeg ønsker at opnå. 

 

Hvis du står og mangler et møbel et sted i dit hjem, sommerhus eller kolonihavehus, så vil jeg opfordre dig til at tjekke den lokale genbrugsbutik. Vi smider alt for mange gode ting ud, som sagtens kan finde ny brug. Jeg leder gerne for dig, hvis du ikke selv har tid eller mulighed. Jeg har et lille lager af ufærdige møbler, som du er velkommen til at kigge på.

 

Maling af møbler - jeg kan male dit møbel for dig

 

Det siger mine kunder:  

"Jeg nyder dagligt det lille grønne skab, du malede for mig. Det er bare blevet rigtig flot - et fint stykke arbejde, du har lavet - du får mine bedste anbefalinger." 

Lena, Nr. Nebel 

"Sengebordene passer perfekt ind i soveværelset i vores sommerhus.

Du er super go' til det du laver!"

Pia Ø., Fanø

"Tusind, tusind mange tak for de fine møbler, jeg er bare SÅ GLAD for dem."

Finn, Faxe 

"Jeg glædes hver dag over din kreation - har et møbel mere, der skal have en tur..."

Pia H., Esbjerg